Primarul Ion Lungu îi îndeamnă pe suceveni se meargă la urne

>Deja s-a început dezinfectarea secţiilor, edilul-şef susţinând că alegătorii vor fi în siguranţă, la fel ca la scrutinul din septembrie

 Din această săptămână, Primăria Suceava amenajează secţiile de votare pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie.

Primarul Ion Lungu a declarat, miercuri, că în zilele acestea sunt dezinfectate sălile în care se vor prezenta alegătorii. „Pregătim secţiile de votare, aşa cum am făcut şi la alegerile locale, astfel încât să avem siguranţa că acest scrutin se va desfăşura normal, din punctul de vedere al coronavirusului, al epidemiei. Sper să nu fie probleme nici la alegerile parlamentare” a spus Lungu.

Edilul-şef a accentuat că în secţiile de votare sunt obligatorii purtarea măştii şi dezinfectarea mâinilor, recomandându-le alegătorilor să aibă asupra lor propriul pix.

„Îi îndemn pe suceveni să meargă la vot, pentru că din acest punct de vedere va fi siguranţă în secţiile de votare, fiind luate măsuri de limitarea răspândirii a acestui coronavirus. Trebuie respectate regulile, să se intre cât mai puţin în contact unii cu alţii, de la uşa secţiei până la aplicarea timbrului cu inscripţia «Votat»” a subliniat Ion Lungu. (VIA)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: