Municipiul Câmpulung Moldovenesc reintră în scenariul roşu

> Tot în scenariul roşu sunt comunele Adâncata şi Şcheia > Oraşul Gura Humorului, comunele Bogdăneşti, Brodina, Slatina şi Vicovu de Jos intră în scenariul galben, iar Horodnic de Sus, Râşca, Zamostea, Cacica şi Horodnic de Jos, în scenariul verde

 Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava a dispus, ieri, noi măsuri în localităţi, în funcţie de evoluţia epidemiei cu noul coronavirus.

Printre altele, CJSU a decis încetarea aplicării măsurilor stabilite la data de 10 noiembrie pentru comunele Horodnic de Sus (incidenţă 1,25), Râşca (0,77), Zamostea (0,98), Cacica (1,37) şi Horodnic de Jos (1,20).

Totodată, s-au dispus, începând cu data de 26 noiembrie pentru oraşul Gura Humorului şi începând cu data de 27 noiembrie, ora 0, pentru comunele Bogdăneşti, Brodina, Slatina şi Vicovu de Jos, unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este cuprinsă între 1,5 şi 3/1000 de locuitori, măsurile specifice scenariului galben.

Începând cu data de 27 noiembrie, ora 0, pentru municipiul Câmpulung Moldovenesc, comunele Adâncata şi Şcheia, pentru o perioadă de 14 zile, unde incidenţa a depăşit pragul de 3 la mia de locuitori, s-a dispus intrarea în scenariul roşu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: