Fotbal feminin, Liga a II-a

Două victorii şi un eşec pentru echipa Colegiului „Nicu Gane” din Fălticeni în acest start de campionat

La capătul a trei etape disputate din campionatul Grupei I a Ligii a II-a de fotbal feminin, formaţia Colegiului Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni are un bilanţ de două victorii şi o înfrângere. Ediţia 2020-2021 a Ligii a II-a de fotbal feminin a fost structurată în trei grupe, singura reprezentantă a judeţului Suceava în această competiţie, gruparea fălticeneană, fiind repartizată în Grupa I, alături de formaţiile CSS Târgovişte, Vulpiţele Galbene Roman, Vasas 2 Femina Odorhei şi Navobi Iaşi. Echipa pregătită de Marcel Irimie şi Adrian Dănilă a disputat, în decurs de o singură săptămână, primele trei meciuri din campionat şi va intra deja în pauză competiţională, în condiţiile în care îi va veni rândul să stea în runda a patra, iar etapa a cincea, ultima a turului, este programată pe 1 martie 2021.

Fălticenencele au reuşit să câştige duelurile cu Navobi Iaşi, din deplasare, cu 4-1, şi cu Vasas 2 Femina Odorhei, cu 2-0, pe teren propriu, după care au cedat în disputa de la Roman, cu Vulpiţele Galbene, scor 1-5. 

Din lotul formaţiei CN „Nicu Gane” fac parte jucătoarele:

Portari: Ciobanu Miruna, Nechita Monica, Cuciureanu Dana.

Fundaşi: Parasca Bianca, Buburuzan Andreea, Holtzhauser Mihaela, Bejenaru Anda, Lazăr Andreea, Mnesciuc Ioana, Daria Iulia, Maftei Daria, Viţelariu Cătălina.

Mijlocaşi: Maxinese Cătălina, Aioanei Petruţa, Săuţa Iuliana, Drîmbă Mădălina, Gîscă Sînziana, Loghin Bianca, Leonte Alesia.

Atacanţi: Casian Loredana, Viziteu Dorina, Boliacu Denisa, Sîrghie Elena.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI