Căsătoriile vor fi oficiate într-un spaţiu din centrul oraşului

Primarul Ion Lungu a anunţat, miercuri, că Serviciul de Stare Civilă din sediul Primăriei Suceava se va muta într-un spaţiu din centrul municipiului, unde va fi amenajată şi o sală de ceremonii pentru oficierea căsătoriilor.

Primarul a spus că a găsit o oportunitate pe strada Nicolae Bălcescu, în sediul folosit în prezent de Banca Românească şi care aparţine Primăriei.

El a arătat că a expirat contractul şi că în acea locaţie se va muta Serviciul de Stare Civilă, precizând că se alocă 150.000 de lei pentru proiect şi 500.000 pentru reparaţii.

Ion Lungu a menţionat că actuala sală pentru oficierea căsătoriilor de la subsolul Primăriei Suceava nu este cea mai bună pentru aceste evenimente şi că şi-a dorit să existe o sală corespunzătoare pentru tinerii care îşi unesc destinele.

El estimează că din primăvara anului viitor se va putea da în folosinţă noul spaţiu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: