Suceava

O cerşetoare l-a „răsplătit” pe un bătrân care i-a oferit mâncare, furându-i banii şi actele

Un sucevean de 86 ani a rămas fără bani şi acte după ce a fost păcălit de o cerşetoare.

Luni după-amiaza, bătrânul, care locuieşte singur, a ieşit afară pentru a duce gunoiul, iar în momentul în care se întorcea, a fost abordat de o tânără care i-a cerut mâncare.

Bătrânul s-a oferit s-o ajute şi i-a spus tinerei să aştepte pe holul scării blocului, în timp ce el îi va pregăti un pachet cu mâncare.

În aceste condiţii, bătrânul a intrat în apartamentul său, însă a lăsat uşa întredeschisă. Astfel, în timp ce el se afla în bucătărie, tânăra ar fi intrat în casă şi a furat portmoneul bătrânului.

Apoi bătrânul i-a oferit pachetul cu mâncare tinerei, constatând abia peste câteva ore că a fost lăsat fără portofelul în care se aflau 180 lei, precum şi cartea de identitate, permisul de conducere, cadrul de sănătate şi alte înscrisuri.

Valoarea prejudiciului creat se ridică la suma de 500 lei, iar în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări de către lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale Suceava sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: