„Un Crăciun pentru fiecare”

> Un spectacol de colinde va fi transmis în direct în ziua de 6 decembrie

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, în parteneriat cu Fundaţia Umanitară „Sfinţii Ierarhi Leontie şi Onufrie”, organizează, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Calinic, un spectacol de colinde, în cadrul proiectului caritabil „Un Crăciun pentru fiecare”. Concertul va avea loc în sala auditorium „Joseph Schmidt” a Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, duminică, 6 decembrie a.c. Având în vedere măsurile de protecţie împotriva răspândirii virusului Covid-19 care sunt în vigoare, acesta va fi transmis publicului în direct, prin intermediul site-ului arhiepiscopiei (Arhiepiscopiasucevei.ro). Printre cei care ne vor colinda se numără Steliana Sima, Ion Paladi, Constantin Bahrin, Angelica Flutur, Alexandru Brădăţan, Fetele din Botoşani, Mariana Maloş, Alexandru Dan.

Evenimentul are drept scop strângerea de fonduri, pentru a veni în ajutorul unor grupuri vulnerabile: > daruri pentru 1000 de copii proveniţi din familii defavorizate, aflaţi în situaţia de risc de abandon şcolar; > alimente şi lemne de foc pentru familiile acestora; > daruri pentru 1000 de bătrâni din mediul rural, cu venituri mici, abandonaţi de copii şi nepoţi, ne-a informat Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor. (D.L.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI