Primarul Ion Lungu:

Marile investiţii din municipiul Suceava sunt în grafic

 > Potrivit lui, toamna lungă a permis recuperarea întârzierilor din primăvară

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, vineri, că se lucrează în continuare susţinut la investiţiile mari ale municipalităţii şi că investiţiile mari începute în oraş sunt în grafic.

Primarul a spus că s-a ridicat podul de peste pârâul Cetăţii, din cadrul proiectului „Ruta Alternativă Suceava – Botoşani”, care face legătura cu porţiunea din ruta dată în funcţiune de pe Mirăuţi, ce duce la Podul Unirii, şi că se lucrează la trotuare.

El a mai declarat că s-au finalizat lucrările de armare la parcarea subterană din cadrul Pieţei agroalimentare George Enescu şi urmează să se toarne planşeul.

De asemenea, a prins contur hala multifuncţională de la Autobaza electrică, s-au adus panourile tip sandwich şi urmează să se lucreze la închiderea halei.

Primarul a mai anunţat că se lucrează la organizarea de şantier la Grădiniţa cu Program Normal din curtea Şcolii Generale Nr. 7, urmând să înceapă lucrările.

Se lucrează şi la modernizarea ştrandului municipal – se fac lucrări la excavaţii şi la clădirile administrative.

„Mulţumim lui Dumnezeu că avem parte de o toamnă târzie şi putem recupera ce nu am reuşit să lucrăm în primăvară!” a transmis Ion Lungu.

(N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: