Premierul Ludovic Orban, la Pojorâta, întrebat despre deschiderea şcolilor:

Deocamdată, obiectivul nostru e să reducem numărul de infectări zilnice

 Premierul Ludovic Orban a evitat să răspundă dacă are în vedere redeschiderea şcolilor, aşa cum recomandă Organizaţia Mondială a Sănătăţii, arătând că obiectivul actual este reducerea numărului zilnic de infectări cu nou coronavirus.

„Deocamdată, obiectivul nostru este să reducem numărul de infectări zilnice, să păzim sănătatea oamenilor, să avem grijă ca un număr cât mai mic de români să se îmbolnăvească, prin aplicarea fermă a tuturor măsurilor pe care le-am luat” a declarat premierul.

Ludovic Orban a fost întrebat dacă are în vedere adoptarea unor decizii privind o carantinare extinsă sau să introducă restricţii la intrarea în ţară în preajma sărbătorilor de iarnă.

„Nu avem de gând să facem altceva decât ceea ce este în momentul de faţă” a spus Orban.

El a explicat că măsura carantinei se ia doar dacă o localitate depăşeşte pragul de infectare prevăzut în norme, exemplificând cu municipiul Constanţa, unde s-a luat de vineri această decizie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: