Un guvern de cheflii fără mască ia împrumuturi la dobânzi iresponsabil de mari, amanetând viitorul generaţiilor pe care le pedepseşte deja prin închiderea şcolii

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a declarat, joi, că situaţia ţării, generată de guvernarea liberală, se înrăutăţeşte de la o zi la alta, dar mai grav este că şi viitorul României este afectat prin măsurile luate de Guvernul PNL, atât în ceea ce priveşte educaţia, cât şi a datoriilor făcute.

Câteva din cauzele care au îngenunchiat naţiunea

„Dincolo de grijile lor obişnuite, oamenii suferă acum ca niciodată în trecutul recent. Puterea de cumpărare s-a prăbuşit în avalanşa austerităţii deja impuse de guvernul liberal. Criza sanitară, scăderea veniturilor, şomajul cauzat de lipsa preocupării guvernului pentru locuri de muncă afectate de pandemie, faptul că pentru 40% din copiii României s-a refuzat dreptul la educaţie, tragediile cauzate de incompetenţă, sunt doar o parte din cauzele care au îngenuncheat naţiunea. Un guvern de cheflii fără mască ia împrumuturi la dobânzi iresponsabil de mari amanetând viitorul generaţiilor pe care le pedepseşte deja prin închiderea şcolii, în timp ce ne ceartă pe noi, cetăţenii, pentru toate neîmplinirile lor” a spus Eugen Bejinariu.

El arată că haosul protocoalelor pe care le-au impus în spitale amplifică grozăvia pandemiei, subliniind că România a fost singura ţară din lume care a internat luni de zile zeci de mii de persoane asimptomatice, care nu aveau nevoie de tratament, deci nici de spitalizare.

Timp de 8 luni, am suprasolicitat inutil sistemul medical

„Toate ţările lumii recomandau persoanelor infectate fără simptome să stea acasă, să nu vină la spital. Noi i-am internat forţat şi am suprasolicitat inutil sistemul medical 8 luni de zile. Doctorii au ajuns să fie epuizaţi când ne-am confruntat cu al doilea val de infectări, personalul medical a fost afectat, spitalele au devenit adevărate focare, iar tragediile s-au ivit acolo unde trebuia să găsim vindecarea. S-au descentralizat decizii doar ca să se poată ascunde vinovăţia guvernanţilor, s-au pasat responsabilităţi către autorităţile locale, doar pentru a putea arăta cu degetul către alţi incompetenţi” a explicat deputatul social-democrat.

Eugen Bejinariu consideră că liberalii şi-au uitat şi menirea, şi ideologia şi au închis sectoare economice fără măsurile compensatorii pe care le-au luat toate ţările lumii, au închis pieţele cu cruzime, condamnând producătorii locali la mâini şi picioare degerate de frig, în caz că doresc să vândă legume şi fructe îngheţate de temperaturile iernii.

„Cinismul şi nepăsarea guvernanţilor liberali au adus exasperarea în viaţa românilor. Ca şi cum nu era suficient faptul ca zeci de mii de familii îndoliate îi plâng pe cei plecaţi şi înmormântaţi aproape necreştineşte, în saci de plastic, ca şi cum nu era de ajuns spaima adusă de virusul ucigaş, cei care conduc destinele noastre adaugă poveri, necazuri şi perspectiva unui an viitor mai rău decât acesta, în caz că ne-ar conduce în continuare. În timp ce ne admonestează pe noi, cetăţenii, şi ne învinovăţesc de toate eşecurile lor, liberalii n-au dovedit niciun pic de empatie pentru viaţa năpăstuită pe care o duc cei mai mulţi dintre oameni; nici măcar o vorbă bună, nici măcar o alinare, nici măcar o încurajare” a spus Eugen Bejinariu.

El a mai declarat că liberalii nici nu ştiu să îşi prezinte scuze şi n-au niciun regret pentru greşeli. „Au ucis până şi speranţa că cei care ne conduc ar putea fi solidari cu noi, cei vitregiţi de incompetenţa lor. Faptul ca îţi pasă nu se poate mima, după cum nepăsarea amestecată cu ignoranţă răzbate într-un fel care nu poate fi ascuns. Oamenii vor sancţiona în 6 decembrie batjocura liberală!” a conchis Eugen Bejinariu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: