Handbal masculin, Divizia A

Trei meciuri, trei victorii pentru CSU 2 Suceava

> În primul turneu al actualului sezon competiţional sucevenii au trecut de CSM Ploieşti, Poli Iaşi şi CNE Sighişoara

Tinerii handbalişti de la CSU 2 Suceava au început cu dreptul ediţia de campionat 2020-2021 a Diviziei A de handbal masculin.

În prima etapă, desfăşurată în cadrul turneului de la Turda, formaţia antrenată de Ioan Tcaciuc a trecut la limită, cu scorul de 25-24, de CSM Ploieşti. La jumătatea disputei, „studenţii” mici au avut un avantaj de două goluri, 14-12.

În al doilea meci al primului turneu al Seriei A a Diviziei A de handbal masculin, CSU 2 Suceava a surclasat formaţia Poli Iaşi cu scorul de 41-27. Partida nu a avut istoric, sucevenii fiind superiori la toate capitolele.

Al treilea joc din cadrul turneului clujean a reprezentat un adevărat galop de sănătate pentru elevii antrenorului Ioan Tcaciuc. Eliberaţi de tracul de debut, bucovinenii au învins gruparea CNE Sighişoara cu 44-18.

„Am început mai greu după pauza extrem de lungă pe care am avut-o din cauza pandemiei cu Covid-19. Odată eliberaţi de emoţiile primului meci, în care ne-am chinuit puţin, în celelalte lucrurile au fost mult mai clare. Sper ca acest turneu şi acest sezon competiţional să reprezinte un restart pentru mai mulţi jucători”, a declarat antrenorul echipei CSU 2 Suceava, Ioan Tcaciuc.

Divizia A de handbal masculin a fost structurată în trei serii a câte opt echipe, CSU 2 Suceava fiind repartizată în Seria A, alături de alături de Politehnica Iaşi, Centrul Naţional de Excelenţă Sighişoara, CSM Ploieşti, CSM II Bacău, CSU Târgovişte, CSU Galaţi şi CSU Piteşti.

La turneul de la Turda, lotul grupării sucevene a fost alcătuit din următorii jucători: Ionuţ Andreescu, Radu Turturică, Ionuţ Şoldan, George Mihalcea, Iulian Roşu, Andrei Sora, Adrian Urda, Cosmin Lupu, Albert Vizitiu, Cristi Bejinariu, Daniel Burac, Răzvan Ioan, Bogdan Cozorici, Robert Alupoaiei, Adrian Hreceniuc şi Antonio Pintilei.

Următorul turneu al eşalonului secund al handbalului masculin românesc va avea loc în luna ianuarie a anului viitor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: