Rata de infectare în municipiile Suceava şi Rădăuţi a trecut pragul de 4 cazuri la mia de locuitori

 > În judeţ evoluează 1.813 cazuri de Covid-19, în 110 localităţi

 Rata de infectare cu SARS-CoV-2 în municipiile Suceava şi Rădăuţi a depăşit ieri pragul de 4 cazuri la mia de locuitori.

Potrivit statisticii Prefecturii, în municipiul Suceava, rata cumulată de infectare era 4,01 la mia de locuitori cu focare şi 3,96 la mia de locuitori fără focare. La Rădăuţi, rata de infectare era 4,09 la mie cu focare şi 3,90 la mia de locuitori fără focare.

Sursa citată a precizat că în judeţ erau 1.813 cazuri de infecţie Covid-19 în evoluţie, în 110 localităţi.

Conform distribuţiei cazurilor Covid-19 pe unităţi administrativ-teritoriale, din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale, 4 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 9 – câte un caz, 31 – sub cinci, 34 – sub zece, iar 36 – peste zece cazuri în evoluţie.

Duminică se aflau în carantină 647 de persoane, iar alte 436 de persoane erau în izolare la domiciliu.

Numărul total de persoane testate până ieri în judeţ era 84.585. În anterioarele 24 de ore au fost testate 218 de persoane, pentru 83 confirmându-se infecţia cu SARS-CoV-2, în timp ce 38% dintre persoanele testate s-au dovedit a fi infectate. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: