Deputatul PNL Ioan Balan:

PSD aruncă în spaţiul public comunicate sforăitoare pentru a acoperi neputinţa celor 3 ani de guvernare

…în timp ce PNL vine cu fapte realizate într-un an de criză, exemplu fiind centura Rădăuţiului

 Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan, vicepreşedinte regional al PNL, a declarat, sâmbătă, că Programul de Guvernare al PNL are obiective clare pentru judeţul Suceava, care vor conduce la dezvoltare, şi că preocuparea permanentă a liberalilor este să crească nivelul de trai al populaţiei, în general, şi nu doar a pensionarilor, aşa cum doresc unii politicieni „greu de pensionat” din PSD.

„Programul de guvernare al PNL pentru judeţul Suceava în primul rând are obiective clar definite şi unele au fost explicate deja de premierul Ludovic Orban şi de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la deschiderea traficului rutier pe noua şosea de centură a municipiului Rădăuţi” a spus Ioan Balan.

Deputatul a remarcat că PSD a tot promis acest proiect în toate campaniile electorale, dar că s-a dovedit cu fapte că PNL este cel care l-a finanţat şi finalizat.

„Această lucrare a început în guvernarea noastră în anul 2011 şi a fost finalizată în 20 noiembrie 2020 de Guvernul PNL, cu 9 luni înainte de termen” a spus parlamentarul liberal sucevean.

Ioan Balan a subliniat că ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a întărit ceea ce promitea încă din campania electorală pentru alegerile locale echipa liberală, în frunte cu preşedintele Gheorghe Flutur, şi anume că pentru PNL sunt prioritare proiectele de autostrăzi care străbat judeţul Suceava, respectiv autostrada A 7 Siret – Suceava – Bucureşti care va fi realizată prin Planul Naţional de Recuperare şi Rezilienţă finanţat de Uniunea Europeană, şi Autostrada Nordului Suceava – Vatra Dornei – Bistriţa – Satu Mare, pentru care s-a stabilit inclusiv executantul studiilor de fezabilitate.

„În condiţiile acestea este normal că PSD va pierde şi va pierde şi la Suceava pentru că, prin comparaţie, sucevenii văd neputinţa celor 3 ani de guvernare PSD faţă de realizările dintr-un an de guvernare PNL, un an extrem de afectat de pandemie şi efectele economice ale acesteia” a declarat Ioan Balan.

Liderul liberal consideră că PSD, la Suceava, insistă să se facă de râs şi vrea cu orice preţ să o afle şi sucevenii.

„Toate ieşirile publice ale celor din PSD dau şansa celor din PNL să vorbească de realizările guvernului liberal în comparaţie cu slaba performanţă a guvernării PSD” a spus Ioan Balan.

Parlamentarul PNL Suceava a apreciat că PSD Suceava este grav afectat de deciziile unilaterale care s-au luat la întocmirea listelor pentru alegerile parlamentare şi că încearcă să distragă atenţia „prin comunicate sforăitoare şi fără sens” la adresa PNL, comunicate care nu conţin nicio soluţie viabilă.

„Pentru unii politicieni PSD, pensia este de neacceptat şi mereu simt nevoia să vorbească fără să spună nimic, aşa cum au făcut-o 20 de ani. PNL vrea să crească pensiile, dar în acelaşi timp este extrem de preocupat să crească nivelul de trai şi confortul tuturor românilor. Din decembrie 2020, PNL este pregătit să guverneze pentru a dezvolta România şi a dezvolta Suceava” a conchis Ioan Balan. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: