Prima olimpiadă digitală de matematică

Brio, care se prezintă „prima şi singura platformă de teste digitale standardizate adresate elevilor români”, anunţă organizarea primei olimpiade digitale de matematică din ţară.

Olimpiada Brio Challenge se desfăşoară în perioada 16 noiembrie 2020 – 31 ianuarie 2021 şi se adresează elevilor din clasele II – XII. Olimpiada cuprinde trei probe, toate fiind susţinute din faţa calculatorului. Potrivit informaţiilor transmise de organizatori, câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 3 februarie 2021. Vor fi acordate 12 premii pentru campioni şi 24 de premii pentru vicecampioni, în funcţie de rezultatele obţinute. Premiile pentru campioni constau în câte un iPad Apple şi un abonament pe un an (Brio Unlimited), iar cele pentru vicecampioni înseamnă câte o trotinetă electrică X T şi un abonament pe un an (Brio Plus). (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: