Senatorul PSD Ioan Stan:

Premierul Orban se laudă cu şoseaua de centură a Rădăuţiului, investiţie realizată 85% de PSD

…pentru că în rest se poate lăuda doar cu îndatorarea ţării şi cu distrugerea învăţământului şi economiei

 Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a transmis, vineri, că premierul Ludovic Orban vine să inaugureze centura municipiului Rădăuţi, investiţie realizată în proporţie de 85% de Guvernul PSD, pentru că, în rest, măsurile aberante ale Guvernului PNL au dus la îndatorarea peste măsură a ţării, la distrugerea economiei şi învăţământului.

„După ce a încercat să-şi însuşească finalizarea şoselei de centură a Sucevei, deşi n-a avut nicio contribuţie la terminarea ei, iată că premierul Orban continuă să se laude cu munca altora participând la inaugurarea centurii ocolitoare a Rădăuţiului, investiţie care a fost asigurată în proporţie de peste 85% de guvernarea PSD. Din păcate pentru români, liberalii nu se pot lăuda decât cu creşterea datoriei externe a României la aproape 50% din PIB, cu o criză sanitară fără precedent, cu distrugerea învăţământului şi a economiei româneşti prin măsurile aberante luate aproape zi de zi” a transmis Ioan Stan, într-un comunicat de presă.

El a arătat că acestea sunt realizările reale ale Guvernului PNL, iar în campanie PNL se chinuie să-şi facă o imagine pozitivă lăudându-se cu proiectele finanţate şi realizate în foarte mare parte de guvernarea PSD. „Să sperăm totuşi că, atunci când va fi întrebat de Autostrada Nordului şi de celelalte investiţii în infrastructura rutieră promise judeţului nostru, nu va pleca din faţa jurnaliştilor aşa cum a făcut la conferinţa de presă de ieri (de vineri – n.red.)” a adăugat Ioan Stan.

Senatorul PSD a arătat că, pe lângă cele prezentate, tot vineri, unul din „emisarii” premierului Orban, respectiv economistul-şef a Băncii Naţionale, a afirmat că este utilă o scădere de 20% a salariilor bugetarilor pentru a putea face faţă deficitului bugetar în care au băgat ţara Ludovic Orban şi ai săi.

„În mod evident, scopul acestui mesaj a fost acela de a pregăti populaţia pentru tăierile salariale care vor veni începând de anul viitor dacă liberalii se vor mai afla la guvernare. Asta pe lângă celelalte măsuri de criză pe care probabil că guvernul lor le pregătesc românilor” a spus Stan.

Liderul PSD Suceava consideră că, în contextul pandemic în care ne aflăm, în urma tragediei petrecute la Neamţ, în urma tragediilor zilnice care au loc în sistemul sanitar, premierul Orban ar trebui să aibă alte priorităţi decât de a se lăuda cu munca altora.

„Mai important decât inaugurarea şoselei de centură a Rădăuţiului ar fi fost darea în folosinţă în regim de urgenţă a spitalului modular de la Leţcani, pentru a suplimenta numărul de locuri la ATI pe zona Moldovei pentru bolnavii de Covid-19 aflaţi în stare critică. Dar nu sunt în stare să facă nici măcar acest lucru. În timp guvernanţii se «luptă» cu campania electorală, lupta împotriva Covid-ului a rămas pe seama românilor” a conchis Ioan Stan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: