Cristinel Burac (PSD) a fost ales viceprimar al comunei Şcheia

> La nivelul deliberativului local s-a format o alianţă PSD – PMP – Pro România > Dacă vrem să facem ceva pentru oameni, doar în felul acesta putem face, nu dezbinaţi, a declarat noul viceprimar

 Fostul candidat PSD la funcţia de primar al comunei Şcheia, Cristinel Burac, care a pierdut în faţa actualului primar PNL, Vasile Andriciuc, la o diferenţă de 19 voturi, a fost ales, joi, viceprimar al comunei.

Cristinel Burac a fost votat de 10 din cei 17 consilieri locali. El a primit voturile celor 5 consilieri locali PSD, ai celor 4 consilieri locali PMP şi al consilierului local Pro România din Şcheia.

În Şcheia sunt 17 consilieri locali, dintre care 5 ai PNL, 5 ai PSD, 4 – PMP, 2 – USR şi un consilier de la Pro România.

„Am făcut alianţă în Consiliul Local. Am vorbit cu toţii şi am decis că dacă vrem să facem ceva pentru oameni doar în felul acesta putem face şi nu dezbinaţi. Sper să fie într-un ceas bun!” ne-a declarat Cristinel Burac. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: