Contestaţie la licitaţia pentru cele 1.000 de tablete pe care le cumpără Primăria Suceava

>În cursă au intrat marii operatori Orange România şi Vodafone România, învingătoare fiind declarată ultima companie

 Primăria Suceava aşteaptă soluţia la contestaţia pe care unul dintre competitorii la licitaţia pentru achiziţionarea tabletelor a înaintat-o Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC). „Din păcate, licitaţia pe care a organizat-o Primăria pentru achiziţionarea de tablete este contestată de către cei care au pierdut licitaţia. Au fost două oferte, contestaţia este la CNSC, iar noi aşteptăm ca aceste lucruri să se clarifice cât mai repede, astfel încât să putem încheia contractul” a afirmat primarul Ion Lungu. Licitaţia pentru furnizarea a 1.000 de tablete a fost ţinută la începutul lunii noiembrie. În cursă au intrat cei doi mari operatori Orange România şi Vodafone România, învingătoare fiind declarată ultima companie. Din bugetul local, prin hotărâre a deliberativului municipal, a fost alocată suma de un milion de lei, pe lângă tablete fiind prevăzute dotarea şi montarea de echipamente IT care să faciliteze interacţiunea online.

Pe de altă parte, la solicitarea şi în baza listelor întocmite de unităţile de învăţământ, Consiliul Local a aprobat un proiect prin care vor fi procurate echipamente IT cu finanţare europeană nerambursabilă. Acestea vor deservi aproximativ 19.000 de elevi şi 2.000 de cadre didactice.

„Vestea bună este că avem depus un proiect pe fonduri europene de 2,5 milioane de euro, prin care vom achiziţiona laptopuri, routere, video-proiectoare şi alte echipamente pentru învăţământul online, foarte necesare în această perioadă” a evidenţiat Ion Lungu, primarul Sucevei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: