CJ Suceava alocă 530.000 de lei Spitalului Fălticeni

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că instituţia pe care o conduce va aloca 530.000 de lei municipiului Fălticeni, pentru Spitalul Municipal.

Sprijinul financiar pentru această unitate spitalicească urmează să fie aprobat în prima şedinţă a CJ Suceava. Gheorghe Flutur a precizat că a propus repartizarea sumei de 530.000 de lei pentru spitalul din Fălticeni în vederea asigurării de resurse financiare suplimentare pentru această unitate.

„Trebuie subliniat faptul că Spitalul Municipal Fălticeni are nevoie de aceste resurse, având în vedere că funcţionează ca spital suport pentru Spitalul Judeţean, asigurând preluarea pacienţilor non-Covid-19” a arătat şeful administraţiei judeţene.

Gheorghe Flutur a reamintit că, la finalul lunii trecute, Consiliul Judeţean a alocat sume importate pentru spitalele suport Covid din judeţ, respectiv pentru cele din Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Vatra Dornei şi Siret. Preşedintele CJ Suceava a spus că pentru aceste spitale, ca urmare a solicitărilor primite, a decis alocarea sumei totale de 3.000.000 lei cu titlu de ajutor pentru situaţii de extremă dificultate pentru cele cinci localităţi. Astfel, Spitalul Municipal Rădăuţi a primit un milion de lei, în timp ce primăriile Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Siret şi Gura Humorului au primit fiecare câte 500.000 de lei, în vederea asigurării de resurse financiare suplimentare pentru spitalele aflate sub autoritatea lor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: