PSD Suceava 2020

Workshop online organizat de USV

„Valorificarea cercetării ştiinţifice prin brevete de invenţie”

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează, în data de 20 noiembrie, începând cu ora 15, workshopul „Valorificarea cercetării ştiinţifice prin brevete de invenţie”.

Workshopul va fi susţinut de şef de lucrări dr. ing. Elena-Daniela Lupu, din cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor (USV).

Subiectele abordate vor include, printre altele, condiţiile de acordare a unui brevet de invenţie, modalităţile de protecţie naţională şi internaţională, etapele pentru obţinerea protecţiei, condiţiile materiale pe care trebuie să le îndeplinească  descrierea de invenţie,  potrivit reglementărilor în vigoare.

Workshopul se va desfăşura online, la adresa: meet.google.com/arh-nzpa-njb.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2020-0615 – Susţinerea cercetării de excelenţă din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: