PSD Suceava 2020

Sprijin concret pentru cei din industria HoReCa

Noi, cei de la Pro România, suntem conştienţi de situaţia dificilă prin care trece sectorul HoReCa, prin care trec proprietarii de pensiuni, de hoteluri, de restaurante, cu atât mai mult cu cât acest sector este foarte important şi bine reprezentat în Suceava.

De aceea, ne-am propus în programul de guvernare să acordăm un sprijin concret pentru acest sector, sprijin concretizat prin eliminarea impozitului pe profit, prin eliminarea impozitelor specifice, precum şi subvenţionarea cu 50% a chiriilor din bugetul de stat.

Pandemia a lăsat urme dramatice în industria HoReCa. În trimestrul doi al anului curent, numărul angajaţilor din acest sector a scăzut cu tocmai 60%. Mai exact, 6 din 10 angajaţi şi-au pierdut locul de muncă. Reprezentanţii acestei industrii estimează că 60% dintre întreprinderi vor dispărea până la sfârşitul anului.

În absenţa unui ajutor venit din partea Guvernului, noi, cei de la Pro România Suceava, suntem alături de acest sector, grav afectat de pandemie, şi avem în programul de guvernare stipulat clar măsuri pentru sprijinirea HoReCa.

Tipărit de CRAI NOU SA la comanda Partidului Pro România, Filiala Suceava. CUI MFC 11200008. Tiraj 2200 bucăţi. 
Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: