PSD Suceava 2020

Garantez că amintirea anilor trăiţi în colectivul condus de regretatul Ion Paranici va fi apreciată şi păstrată cu aceeaşi admiraţie…

Vestea surprinzătoare că şi ION PARANICI, fost, mulţi ani, redactor-şef al ziarelor sucevene „Zori noi” şi „Crai nou”, a plecat pentru totdeauna dintre noi în lumea veşniciei, unde „nu este nici durere, nici suspin”, m-a întristat profund şi pe mine. Ca fost tot timpul coleg al său de muncă, îmi exprim sincerele regrete. Mă alătur prieteneşte durerii fără de margini prin care trece acum doamna Ileana Paranici şi familia sa şi îi adresez sincere condoleanţe însoţite de urarea de a avea puterea sufletească de a depăşi cu bine acest trist eveniment. Garantez că amintirea anilor trăiţi în colectivul condus de regretatul ION PARANICI va fi apreciată şi păstrată cu aceeaşi admiraţie dintotdeauna de toţi cei care ne-am aflat în preajma lui. Acestor gânduri pornite din inimă le adaug numele meu – Costache Clement.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: