PSD Suceava 2020

După ce s-a depăşit pragul de 3 infecţii SARS-CoV-2 la mia de locuitori

Comunele Vama şi Zvoriştea intră în scenariul roşu

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava a decis, miercuri, ca şi comunele Vama şi Zvoriştea să intre în scenariul roşu, după ce în aceste localităţi s-a depăşit pragul de 3 cazuri la mia de locuitori de infecţii cumulate în cele 14 zile anterioare.

Astfel, luând în considerare situaţia prezentată de către DSP Suceava, propunerile fundamentate ale specialiştilor epidemiologi din cadrul structurii de sănătate publică, statisticile zilnice privind incidenţa cazurilor pozitive Covid-19 la nivelul fiecărei unităţi administrativ-teritoriale din judeţ la mia de locuitori, precum şi reevaluările DSP ale măsurilor adoptate anterior privind unele localităţi din judeţ, CJSU a adoptat o hotărâre, nr. 72/18.11.2020, prin care s-au dispus măsuri de diminuare a impactului de risc începând cu data de 20 noiembrie a.c., ora 0, pe o perioadă de 14 zile, pentru comunele Vama şi Zvoriştea, unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depăşit pragul de 3/1000 locuitori. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: