PSD Suceava 2020

Senatorul PSD Ioan Stan:

Preşedintele Iohannis atacă „cu nesimţire” PSD pentru incompetenţa guvernării PNL

> El nu vede şomerii aruncaţi în stradă, nici familiile ce-şi duc traiul în sărăcie şi nici românii care mor în spitale, pentru că guvernul „românului” Klaus Werner Iohannis s-a ocupat numai de organizarea alegerilor, consideră liderul PSD Suceava

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a avut, miercuri, o reacţie virulentă la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, care a dat vina pe PSD pentru incompetenţa guvernării PNL.

Vă prezentăm integral declaraţia de presă a senatorului PSD Ioan Stan. (N.B.)

Conferinţa de presă organizată aseară (marţi – n.red.) de preşedintele Klaus Iohannis a fost doar un nou prilej de a ataca cu nesimţire PSD-ul. Mai mult nu poate şi nici nu-l duce capul, asta deşi temele zilei erau cu adevărat arzătoare şi de real interes public. A vorbit 10 minute despre ipoteticul program naţional de vaccinare împotriva Covid-19 şi în rest doar despre PSD. Iar în cele 10 minute a uitat să specifice că în momentul de faţă România nici măcar nu are infrastructura logistică necesară pentru a transporta şi depozita vaccinul respectiv, în cazul în care acesta va fi produs. Asta pentru că la guvernare este „guvernul lui”, guvernul Iohannis – Orban, guvern care atât a fost în stare să facă timp de un an de zile: nimic. E drept că-i mai uşor să dai vina pe PSD decât să pui osul la treabă, dar oamenii nu trebuie să sufere din cauza incompetenţei voastre!

Bineînţeles că pentru Iohannis nu au fost suficienţi morţii de la Piatra Neamţ pentru demisia guvernului PNL. În viziunea lui „deontologică”, această măsură s-a impus numai guvernului PSD.

Pentru demisia cabinetului Orban nu sunt suficienţi nici şomerii aruncaţi în stradă, nici vârstnicii care trăiesc de azi pe mâine, nici copiii şi familiile ce-şi duc traiul în sărăcie. Nu ajunge nici economia distrusă, nici generaţiile de analfabeţi funcţional din cauza „măsurilor” luate în educaţie şi, mai presus de toate, nici românii care mor în spitale pentru că guvernul „românului” Klaus Werner Iohannis s-a ocupat numai de organizarea alegerilor.

Dacă în 2015 a fost vinovat un întreg guvern, acum, pentru acelaşi Iohannis, Piatra Neamţ a fost doar un „incident”, un GHINION.

Şi uite aşa, din prea multă „eficienţă” liberală, măştile gratuite promise la începutul pandemiei nu au ajuns la persoanele vulnerabile, tabletele promise nu au ajuns la elevi, granturile pentru stimularea economiei, nu au intrat în conturile IMM-urilor. De asemenea, producătorii sunt nevoiţi să vândă în aer liber sau pe trotuare iar vânzările au scăzut cu 40% pentru că au fost speriaţi consumatorii. Agricultura înregistrează o pierdere de 14% în acest an (după ce a crescut cu 27,5% în anii anteriori), a scăzut cu peste 6% PIB-ul ţării şi ca bonus, banii europeni, acei 80 de miliarde de euro mult lăudaţi în primăvară de Iohannis şi Orban, sunt blocaţi.

În aceste condiţii, considerăm că, pentru această ţară, GUVERNUL lui s-a dovedit EŞECUL lui, iar EŞECUL lui este GHINIONUL României”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: