Actorul Michael B. Jordan a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă

Actorul Michael B. Jordan, care a jucat în „Black Panther”, a fost numit cel mai sexy bărbat în viaţă de revista People, el fiind al treilea actor de culoare care a primit consecutiv titlul, conform Reuters.

Jordan este în vârstă de 33 de ani şi este celibatar. „Este un club bun din care să faci parte”, a spus el într-un interviu pentru People.

Jordan şi-a început cariera ca actor copil în emisiuni TV precum „Toţi copiii mei” şi a urcat constant în ierarhia de la Hollywood. În 2015 a jucat în „Creed” şi trei ani mai târziu în „Black Panther”.

Jordan, al cărui titlu a fost anunţat în emisiunea TV „Jimmy Kimmel Live!”, îi urmează pe cântăreţul John Legend şi pe actorul britanic Idris Elba, care au fost numiţi în 2019 şi 2018.

Actorul este un promotor al diversităţii la Hollywood.

La începutul acestui an, la apogeul protestelor Black Lives Matter, Jordan s-a alăturat organizaţiei nonprofit Color of Change şi a lansat o iniţiativă care oferă modalităţi concrete în care Hollywoodul ar putea investi în poveştile cu conţinut antirasist.

Jordan apare pe coperta revistei People în numărul dublu care va scos pe piaţă în această săptămână.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: