„Solie de toamnă”, un CD ce se lansează astăzi online

În această seară, la ora 18, cantautorul sucevean Dorel Mihoc (DJ Mido îi mai spun iubitorii muzicii sale) lansează online un CD. Este un CD pe care foarte mult l-ar fi vrut lansat după festivitatea de premiere a Olimpiadei Mondiale de Poezie, în prezenţa prietenilor şi admiratorilor săi, dar pentru că vremurile sunt cum sunt, Dorel a decis să organizeze o lansare online, la care veţi putea participa accesând pagina de Facebook a eXpert Music.

„Solie de toamnă” se numeşte CD-ul, pe care a adunat douăsprezece piese, însoţite de un cuvânt de încheiere şi de mulţumire: „Am adunat versuri de la poeţi, unii suceveni, foarte cunoscuţi şi am compus muzică pe ele, cu dorinţa de a le reaminti celor ce le ascultă că cel mai frumos lucru de pe pământ este dragostea. Douăsprezece piese, melodii de toamnă şi de dragoste, care îmi sunt dragi în egală măsură, la fel cum părintelui îi sunt dragi toţi copiii săi, pe care le lansez acum, toamna, la vremea când se culeg bogăţiile pământului”.

Ovidiu Donisă şi Sorin Ursan Delacrit sunt invitaţii alături de care Dorel Mihoc vă aşteaptă la lansare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: