În judeţul Suceava

Rata de infectare cu Covid-19 a crescut la 2,16 la mia de locuitori, fără focare

> În municipiul Suceava, rata a crescut la 3,71 la mie

Incidenţa cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului Suceava era ieri de 2,16 la mia de locuitori, fără focare de Covid-19, iar cu focare, incidenţa a ajuns la 2,25 la mie, a informat Prefectura.

Reamintim că miercuri  incidenţa fără focare era de 2,15 la mie, iar cu focare de 2,24 la mie.

În continuare, 15 localităţi din judeţ sunt în zona roşie, adică au o rată de infectare de peste 3,0 la mie, fără a fi luate în calcul focarele.

Printre localităţile din zona roşie rămâne şi municipiul Suceava, unde rata infectării a crescut de la 3,69 la 3,71 la mie.

Tot în zona roşie sunt, în continuare, municipiile Rădăuţi (3,84 fără focare) şi Vatra Dornei (3,98).

Cea mai mare rată de infectare, fără a fi luate în calcul focarele, este în continuare la Dorneşti – 5,72 la mie, faţă de 5,52 cât era miercuri. Cea mai mare rată de infectare, inclusiv focare de Covid-19, este la Vama – 11,33 la mie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: