Prefectul a solicitat din nou respectarea măsurilor de protecţie

 > Potrivit lui, reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ţine sub control răspândirea epidemiei

Prefectul Alexandru Moldovan a făcut, ieri, un nou apel populaţiei să respecte măsurile de protecţie, pentru că aceasta este singura soluţie pentru ţinerea sub control a epidemiei.

Moldovan a participat, joi, la o şedinţă de lucru, în format videoconferinţă, cu participarea preşedintelui Klaus Iohannis, a premierului Ludovic Orban şi a ministrului Afacerilor Interne Marcel Vela.

Pe plan local, la această şedinţă au participat prefectul, subprefecţii, şefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne, respectiv ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră şi  Direcţiei de Sănătate Publică Suceava.

Subiectele discutate în cadrul şedinţei de lucru au vizat aspecte legate de măsurile necesar a fi dispuse pentru limitarea răspândirii infecţiei cu virusul SARS-CoV-2.

„În contextul epidemiologic actual, Instituţia Prefectului – judeţul Suceava face apel la cetăţeni să respecte recomandările specialiştilor privind normele de igienă şi distanţare socială, precum şi prevederile actelor normative în vigoare. Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ţine sub control răspândirea epidemiei” se arată în mesajul Prefecturii. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: