Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor şi-a înfiinţat propria firmă de asigurări

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor şi-a înfiinţat propria firmă de asigurări, iar preoţii sunt obligaţi să-şi asigure bunurile din parohii, începând cu 1 noiembrie, doar prin intermediul acestei firme.

Astfel, toate poliţele de asigurare care aparţin unităţilor de cult din Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor se vor face prin firma SC ASR Bucovina SRL.

Decizia a produs mai multe nemulţumiri în rândul preoţilor, mai ales că aceştia va trebui să renunţe la contractele de asigurare în vigoare pentru a se asigura la firma Arhiepiscopiei.

Potrivit datelor publice, firma SC ASR Bucovina SRL a fost înfiinţată în data de 15 octombrie şi nu este plătitoare de TVA.

Societatea este înregistrată în Registrul Autorităţii de Supraveghere Financiară la categoria intermediari secundari (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: