Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor şi-a înfiinţat propria firmă de asigurări

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor şi-a înfiinţat propria firmă de asigurări, iar preoţii sunt obligaţi să-şi asigure bunurile din parohii, începând cu 1 noiembrie, doar prin intermediul acestei firme.

Astfel, toate poliţele de asigurare care aparţin unităţilor de cult din Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor se vor face prin firma SC ASR Bucovina SRL.

Decizia a produs mai multe nemulţumiri în rândul preoţilor, mai ales că aceştia va trebui să renunţe la contractele de asigurare în vigoare pentru a se asigura la firma Arhiepiscopiei.

Potrivit datelor publice, firma SC ASR Bucovina SRL a fost înfiinţată în data de 15 octombrie şi nu este plătitoare de TVA.

Societatea este înregistrată în Registrul Autorităţii de Supraveghere Financiară la categoria intermediari secundari (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: