Vicovu de Sus

Ţigări de contrabandă de peste 150.000 de lei depistate într-o maşină din curtea unui imobil

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat, luni, un autoturism de teren parcat în curtea unui imobil din Vicovu de Sus, în care au putut fi observate mai multe colete voluminoase.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, cu acordul proprietarului, poliţiştii de frontieră au intrat în curtea imobilului, iar în urma unui control sumar asupra mijlocului de transport s-a constatat că în interiorul acestuia se aflau mai multe colete care conţineau ţigări de provenienţă ucraineană.

Drept urmare, autoturismul înmatriculat în Marea Britanie şi ţigările au fost duse la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, au rezultat 13.000 pachete, de provenienţă duty-free, în valoare de 152.100 lei.

Potrivit sursei citate, întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar autoturismul, în valoare de 12.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, precum şi pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: