13 elevi, opt cadre didactice şi cinci studenţi, confirmaţi cu infecţie cu noul coronavirus

DSP Suceava a anunţat, ieri, că în urma anchetelor epidemiologice au fost depistaţi, în cele 24 de ore anterioare, cu infecţie cu noul coronavirus, 13 elevi, opt cadre didactice şi cinci studenţi.

Astfel, potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Suceava, consilier Gabriela Băncilă, au fost depistaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2 cinci studenţi, dintre care doi din Suceava şi Câmpulung Moldovenesc, studenţi la Universitatea din Cluj-Napoca, un altul din Câmpulung Moldovenesc, student la Universitatea din Iaşi, din doi studenţi ai USV, unul din Siminicea, student la specializarea Kinetoterapie, iar altul din Suceava, student la Psihologie, care este şi cadru didactic la Colegiul Naţional „Dimitrie Cantemir” din Suceava.

În urma testelor au fost depistate cu infecţie şi opt cadre didactice: de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Rădăuţi, de la Şcoala Gimnazială „Ion Pintilie” din Frătăuţii Vechi, de la Clubul Sportiv Rădăuţi, o educatoare de la Şcoala Nr. 1 din Rădăuţi, un profesor de la Şcoala Vatra Moldoviţei, un profesor de la Liceul „Vasile Deac” din Neagra Şarului, un profesor de la Colegiul Naţional „Spiru Haret” din Suceava şi un învăţător de la Şcoala Nr.2 Marginea.

De asemenea, au fost depistaţi pozitiv la testul pentru infecţia cu SARS-CoV-2 şi 13 elevi din judeţ: de clasa a X-a de la Liceul de Arte din Suceava, de clasa a VIII-a de la Şcoala Costişa, din comuna Frătăuţii Noi, de clasa a III-a de la Şcoala Gimnazială Horodniceni, un elev de clasa a XII-a de la Liceul Filadelfia din Suceava, un altul de clasa a XI-a de la Liceul „Ion Luca” din Vatra Dornei, un elev de clasa a VI-a de la Şcoala „Bogdan Vodă” din Rădăuţi, un elev de clasa a XII-a de la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, un elev de clasa a VIII-a de la „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc, un elev de clasa a X-a de la Colegiul Tehnic din Rădăuţi, un elev de clasa a IX-a de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava şi trei elevi de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 din Suceava, dintre care doi de clasa a IV-a, iar altul de clasa a V-a. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: