Brad Pitt şi Nicole Poturalski s-au despărţit după o relaţie de câteva luni

La trei luni după ce Brad Pitt şi Nicole Poturalski au fost fotografiaţi pentru prima dată împreună în public, o sursă apropiată actorului american a dezvăluit că povestea efemeră de dragoste dintre cei doi s-a încheiat, relatează ediţia online a cotidianului spaniol La Vanguardia. După doar trei luni de la apariţia unor fotografii care dezvăluiau o relaţie a starului hollywoodian după despărţirea lui de Angelina Jolie, se pare că Brad Pitt a intrat din nou pe lista celor mai râvniţi burlaci de la Hollywood, afirmă jurnaliştii spanioli. Potrivit rubricii mondene Page Six din cotidianul american New York Post, actorul şi fotomodelul Nicole Poturalski s-au despărţit după o scurtă poveste de dragoste.

O sursă din anturajul actorului a dezvăluit că cele două vedete, extrem de discrete, şi-au încheiat relaţia şi au decis să nu se mai întâlnească. „Nu a fost atât de serios precum s-a spus“, a precizat aceeaşi sursă într-o serie de declaraţii care au fost preluate pe larg de presa americană. Sursa menţionată a precizat totodată că actorul şi fotomodelul s-au distanţat „de ceva timp”.

Când presa a început să facă tot felul de cercetări pentru a afla identitatea tinerei care l-a sedus pe Brad Pitt, s-a aflat că modelul Nicole Poturalski are un mariaj deschis cu omul de afaceri Roland Mary, care este mult mai în vârstă decât ea. Jurnaliştii din presa mondenă au aflat totodată că Nicole Poturalski are un copil dintr-o relaţie anterioară, Emil, în vârstă de şapte ani.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI