Ioan Stan:

Modul în care Gheorghe Flutur alocă bani spitalelor ignorând Spitalul Fălticeni este o dovadă de imaturitate politică şi de iresponsabilitate umană

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, ieri, că anunţul preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, privind alocarea de sume de bani pentru sprijinirea spitalelor din judeţ, dintre care este exclus Spitalul Municipal Fălticeni, arată modul politicianist în care acesta înţelege să acţioneze în continuare, fiind preşedinte doar pentru localităţi cu primari PNL.

Vă prezentăm integral comunicatul de presă semnat de senatorul Ioan Stan. (N.B.)

Domnul Flutur şi-a arătat adevărata faţă după felul în care a împărţit banii pentru situaţiile de extremă dificultate din domeniul sănătăţii. Astfel, absolut toate municipiile şi oraşele cu primari liberali în frunte au primit sprijin financiar în acest sens, în timp ce Fălticeniul, cu primar PSD-ist, a fost ignorat, deşi şi această unitate administrativă se confruntă cu probleme similare în contextul epidemiei de coronavirus.

Nu este prima oară când municipiul Fălticeni nu are parte de sprijin din partea Consiliului Judeţean Suceava, dar este printre primele dăţi când municipiul Rădăuţi are parte de atenţia instituţiei conduse de Gheorghe Flutur. Acest lucru s-a datorat în mod evident faptului că actualul edil este PNL-ist. Cât timp Rădăuţiul a fost condus de primar PSD, bineînţeles că a fost ignorat.

Din ce cauză nu s-au alocat fonduri şi pentru Fălticeni? Nu i-a plăcut domnului Flutur rezultatul obţinut la alegeri? Culoarea politică a edilului? În concepţia domniei sale, cei care nu-s cu el sunt împotriva lui?

Din păcate aşa înţelege dl Flutur să conducă judeţul: numai pentru ai săi. Prin ceea ce a făcut a demonstrat că nu este un preşedinte de consiliu judeţean pentru toţi locuitorii acestui judeţ, ci numai pentru cei care îl votează.

Este o dovadă de imaturitate politică şi iresponsabilitate umană să laşi fără finanţare în domeniul sănătăţii localităţile unde primarii sunt de altă culoare politică. Actualul context epidemiologic nu lasă loc de jocuri politice, ci ne îndeamnă pe toţi la solidaritate şi o împărţire echitabilă a resurselor în domeniul sănătăţii şi nu numai.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: