PSD Suceava 2020

Bogdan Loghin, la învestire:

Voi fi primarul tuturor rădăuţenilor şi nu mă voi clinti niciun centimetru faţă de ceea ce am spus în campanie

Primarul municipiului Rădăuţi, Bogdan Loghin, a declarat, miercuri, după învestirea în funcţie, că nu se va abate de la programul pe care l-a anunţat în campania electorală.

„Am spus înainte de campanie că voi fi primarul tuturor rădăuţenilor. Vreau să-i asigur pe rădăuţeni că nu mă voi clinti cu un centimetru faţă de ceea ce am spus şi că nu voi avea linişte până când nu voi şti că cel mai sărac om din Rădăuţi nu va avea un acoperiş curat deasupra capului lui… şi pe toţi ceilalţi din Rădăuţi care aşteaptă cu nerăbdare investiţii majore în acest municipiu care suferă la acest capitol” a declarat Bogdan Loghin.

El a arătat că va face, împreună cu cei din PNL, cea mai bună echipă.

Bogdan Loghin a convocat o şedinţă de îndată a Consiliului Local Rădăuţi, pentru alegerea viceprimarului.

El a spus că nu i s-a urcat funcţia la cap pentru că nu a răspuns la telefon, explicând că este de părere că alianţa pe care o are „este cu rădăuţenii şi nu la televizor sau în emisiuni, sau după colţuri”.

„Bogdan Loghin nu va veni cu proiecte pentru Bogdan Loghin, ci va veni cu proiecte pentru Rădăuţi” a spus primarul, care a subliniat că se aşteaptă ca în deliberativ consilierii să le voteze. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: