PSD Suceava 2020

Fostul primar de Rădăuţi, Nistor Tatar:

Sper ca Rădăuţiul să intre pe harta Bucovinei

…pentru că până acum a fost cam izolat şi a primit de la CJ Suceava bani de bomboane

Fostul primar al municipiului Rădăuţi, Nistor Tatar, a declarat, miercuri, la învestirea noului primar, că îi urează sănătate şi să facă ceea ce a promis.

În discursul său, Tatar i-a atras atenţia lui Gheorghe Flutur că centura municipiului Rădăuţi nu a început în 2020 şi că au merite în această investiţie „şi alţii”.

În ceea ce priveşte Spitalul Municipal Rădăuţi, care este spital suport Covid-19, Nistor Tatar a atras atenţia că din luna martie personalul medical aşteaptă suplimentul financiar de 500 de euro/persoană pentru implicarea în tratarea patologiei Covid-19, în timp ce premierul Ludovic Orban îi tot plânge pe medici.

„Vrem fapte, nu vorbe” a precizat Tatar.

El şi-a exprimat speranţa că va exista o colaborare bună în Consiliul Local cu primarul, dar şi cu preşedintele CJ, Gheorghe Flutur.

„Sper ca Rădăuţiul să intre pe harta Bucovinei de acum încolo, pentru că Rădăuţiul a cam fost izolat şi, în afară de miliardul de lei vechi primit anul acesta, nu am primit niciun ban, am primit bani numai de bomboane. Sper ca Bogdan să aibă norocul acesta şi să realizeze pentru Rădăuţi tot ceea ce a promis şi chiar mai mult decât a promis, pentru că rădăuţenii nu mai au răbdare şi sunt multe de făcut în Rădăuţi” a spus Tatar. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: