PSD Suceava 2020

Primul vot în noul CL Suceava a fost dat cu o largă majoritate

Viceprimarul Lucian Harşovschi a apreciat, la News Bucovina, că noul deliberativ al municipiului Suceava a pornit acest mandat cu dreptul, pentru că a arătat că se poate forma o largă majoritate.

„Am spus întotdeauna că trebuie să pornim cu dreptul în noul mandat al Consiliului Local, să dovedim că avem o largă majoritate, în interesul sucevenilor, pentru anumite voturi şi iată că primul vot în Consiliul Local a fost dat cum am spus, cu o largă majoritate” a declarat Lucian Harşovschi.

El a făcut referire la faptul că, la alegerea sa ca viceprimar au fost 18 voturi „pentru” din cele 22 exprimate, ceea ce înseamnă că şi un consilier PSD a votat în favoarea lui.

„Mulţumesc pentru vot colegilor din PNL, USR, Pro România, de la PMP şi acelui coleg de la PSD care a avut încredere în mine, în faptul că sunt o persoană implicată. Au fost 18 voturi din 22 din Consiliul Local” a precizat Lucian Harşovschi.

El a arătat că pentru el acesta a fost un moment emoţionant şi onorant.

„A fost emoţionant faptul că foarte mulţi colegi au crezut în mine, inclusiv un consilier PSD, ceea ce mă face să cred că în acest mandat vor fi oameni de la PSD care vor vota aşa cum le spune conştiinţa şi nu cineva de la partid. Este onorant faptul că, alături de preşedintele organizaţiei, care era la masă, cineva a votat cu mine. Nu o dată, ci de două ori” a spus viceprimarul.

El a subliniat că din cinci consilieri PSD, un consilier i-a dat un vot lui Lucian Harşovschi „pentru că a văzut că este implicat”.

Viceprimarul consideră că „acesta este semnalul” că şi consilierii locali PSD vor vota pentru interesele sucevenilor şi nu vor mai bloca proiecte de dezvoltare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: