Municipiul Suceava rămâne în scenariul galben

> Rata de infectare a scăzut în 24 de ore de la 3,02 la 2,79 la mia de locuitori

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat ieri că municipiul Suceava rămâne în scenariul galben, în condiţiile în care în municipiu rata de infectare a scăzut la 2,79 la mia de locuitori.

Prefectul a precizat că în municipiu erau 358 de cazuri active de Covid-19, ceea ce înseamnă o rată de 2,79 la mia de locuitori.

El a spus că, marţi, rata de infectare a fost de 3,02 la mie, iar luni a fost de 2,94 la mie.

Într-un interval de 24 de ore, în municipiul Suceava au fost declarate vindecate 64 de persoane, iar alte 36 de persoane au fost confirmate cu infecţie cu noul coronavirus.

Prefectul a spus că s-au luat măsuri suplimentare, care îşi dovedesc eficacitatea, dar că este nevoie de foarte multă atenţie în perioada următoare.

„Monitorizăm tot timpul situaţia din municipiul Suceava, ca să luăm de urgenţă măsurile care trebuie” a precizat Moldovan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: