PSD Suceava 2020

Gheorghe Flutur, la învestirea lui Bogdan Loghin în funcţia de primar al Rădăuţilor:

Mi-am văzut împlinit un vis

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, la învestirea noului primar al municipiului Rădăuţi, Bogdan Loghin, că şi-a văzut împlinit visul ca municipiul Rădăuţi să fie condus de un primar tânăr, considerând că a venit vremea dezvoltării acestui municipiu.

„Sunt bucuros, pentru că mi-am văzut cu ochii un vis împlinit. Un tânăr primar de Rădăuţi pentru care am girat cu toată forţa şi responsabilitatea mea; nu am girat doar în campania electorală, ci pentru întreg mandatul” a precizat Flutur.

El a arătat că din acest motiv a ţinut să fie prezent la şedinţa solemnă de la Rădăuţi, felicitând şi consilierii locali. El a subliniat că este o vreme în care se aşteaptă multe şi că a văzut mulţi consilieri municipali tineri.

Rădăuţenii ne-au încărcat cu foarte multă responsabilitate

„Debutăm într-o perioadă de două ori grea pentru ţară, dar şi pentru Rădăuţi, pentru că sunteţi acum pe restricţii speciale pentru limitarea efectelor pandemiei. Vreau să vă asigur de întreaga susţinere şi deschidere a Consiliului Judeţean Suceava pentru municipiul Rădăuţi” a declarat Flutur.

El a spus că s-a uitat atent la ceea ce a votat Rădăuţiul şi consideră că a fost încărcat cu foarte multă responsabilitate.

„Ne-au încărcat cu foarte multă responsabilitate, cel puţin în ceea ce mă priveşte pe mine, ca preşedinte al CJ Suceava care am făcut un scor foarte bun aici la Rădăuţi, şi vreau să le mulţumesc rădăuţenilor şi să-i asigur că am înţeles foarte bine aşteptările lor” a spus Flutur.

El a adăugat că acesta este un motiv în plus ca CJ Suceava să lucreze foarte strâns cu toate primăriile din judeţ, să prioritizeze urgenţele.

Flutur a mulţumit şi corpului medical de la Rădăuţi, pentru că a fost şi este suportul pentru lupta Covid-19 în judeţ.

El i-a spus lui Loghin să analizeze nevoia sprijinului financiar de care are nevoie mare urgenţă, bani pentru Spitalul Municipal Rădăuţi, pentru că în prima şedinţă de vineri a CJ Suceava vor fi alocate sume în acest sens.

„De astăzi intră în linia întâi şi spitalele Vatra Dornei, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Siret. Trebuie să fim solidari” a mai spus Flutur.

El a anunţat că va merge să inspecteze şi lucrările şoselei de centură a municipiului Rădăuţi, apreciind că mai este o lună de lucru intens.

„Sper ca Rădăuţi să păşească în 2021 şi cu această mult aşteptată şosea de centură, care înseamnă aerisirea oraşului şi dezvoltare. A venit vremea dezvoltării Rădăuţiului” a conchis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: