Cu trei elevi infectaţi cu SARS-CoV-2

Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava intră în scenariul roşu

> Şi alte cinci şcoli din judeţ vor funcţiona în acest scenariu

CJSU Suceava a reanalizat, ieri, scenariile de funcţionare pentru unităţile de învăţământ din judeţ, în anul şcolar 2020-2021.

Astfel, a dispus trecerea Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava în scenariul roşu, după ce trei elevi din trei clase diferite au fost confirmaţi cu Covid-19.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, CSJU a modificat scenariul de funcţionare, în roşu, şi pentru cinci şcoli gimnaziale din mai multe localităţi, respectiv: Şcoala Gimnazială „Ioan Băncescu” Adâncata; Şcoala Gimnazială „Pahomie C. Vasiliu” Grămeşti; Şcoala Gimnazială „Krystyna Bochenek” Poiana Micului; Şcoala Gimnazială Pojorâta;      Şcoala Gimnazială „Dimitrie Păcurariu” Şcheia. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: