PSD Suceava 2020

Alte persoane confirmate cu SARS-CoV-2

Cinci cadre didactice din învăţământul preuniversitar şi o studentă

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, consilier Gabriela Băncilă, a declarat, miercuri, că în intervalul anterior de 24 de ore au fost înregistrate cinci cazuri de infecţie cu noul coronavirus în rândul cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar şi un caz la o tânără din Suceava, care studiază la Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca.

Gabriela Băncilă a spus că, în urma testării, au fost confirmaţi pozitiv cu SARS-CoV-2 trei profesori de la Liceul Tehnologic Dumbrăveni, de la Şcoala Gimnazială Ilişeşti şi de la Şcoala Gimnazială Dolheşti, precum şi două învăţătoare de la Liceul Tehnologic Moldoviţa şi de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: