PSD Suceava 2020

Volei masculin

Meciurile din eşalonul secund vor trebui transmise pe Facebook şi Youtube

Recent, a fost publicat pe site-ul Federaţiei Române de Volei regulamentul de disputare a turneelor din Divizia A1 şi din Divizia A2.

Cea mai bună veste pentru iubitorii voleiului din ţară este că echipele organizatoare sunt obligate să transmită meciurile live pe Facebook şi pe Youtube. Deci şi CSM Suceava, dacă va fi echipă organizatoare, va trebui să difuzeze partidele pe reţelele menţionate anterior.

De asemenea, au fost stabilite şi orele la care se vor disputa meciurile în cadrul turneelor. Acestea vor avea loc în intervalul orar 17.00 – 19.00, în cazul turneelor cu un singur meci pe zi, şi de la orele 16.00 şi 20.00 în cazul turneelor cu două partide pe zi.

Există şi posibilitatea ca, în cazul turneelor cu un meci pe zi, dacă ambele echipe sunt de acord, partida poate începe în intervalul orar 12.00 – 14.00.

În turneele cu două meciuri pe zi, este posibil ca primul meci să înceapă la ora 12.00, dacă toate cele patru echipe sunt de acord.

Iată cele mai importante puncte din regulament care privesc desfăşurarea meciurilor:

Nu se vor amâna meciuri din cauza Covid-19.

Pentru a putea juca, o echipă trebuie să aibă minimum 6 jucători cu teste la Covid-19 negative.

Numărul minim de teste la Covid-19 prezentate trebuie să fie 10.

Dacă o echipă nu poate prezenta la începerea meciului 6 sportivi cu teste la Covid-19 negative, atunci aceasta pierde meciul cu 0-3 (0-25,0-25, 0-25).

Dacă niciuna din echipele care ar fi trebuit să participe la meciurile din grupă nu poate prezenta măcar 6 sportivi cu test Covid negativ, atunci toate vor pierde meciurile cu 0-3 (0-25, 0-25, 0-25).

Dacă echipa gazdă nu poate prezenta cel puţin 6 jucători cu teste Covid negative şi anunţă acest lucru în timp util, atunci singurul meci rămas de disputat se va juca, de comun acord, la una din celelalte echipe.

Dacă o echipă nu poate înscrie în foaia de arbitraj un jucător sub 23 ani pentru că are testul Covid pozitiv, atunci aceasta nu va fi în niciun fel sancţionată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: