PSD Suceava 2020

Dolhasca

Încă 4 ani de investiţii, reabilitări şi proiecte

Decebal Isachi a depus ieri jurământul pentru un nou mandat de primar al oraşului Dolhasca, după eveniment mărturisind că a doua oară a fost, „parcă”, mai emoţionat decât la primul jurământ. Decebal Isachi este de părere că, dincolo de celelalte semnificaţii ale sale, jurământul reprezintă şi „un gest al continuităţii”: „Am jurat, astfel, încă o dată, că îmi pun priceperea, determinarea şi buna-voinţă în slujba cetăţenilor oraşului Dolhasca”.

Primarul consideră că administraţia oraşului se află pe un drum ascendent, drum a cărui construcţie a început în urmă cu 4 ani. „Urmează încă 4 ani de investiţii, reabilitări şi proiecte care să aducă plus-valoare calităţii vieţii noastre. Vrem cu toţii un oraş în care copiii noştri să se poată dezvolta armonios, iar pentru asta trebuie să muncim împreună. Modul în care arată Dolhasca este cartea de vizită a cetăţenilor săi! Vă mulţumesc pentru susţinere, iar celor care s-au îndoit de mine am 4 ani să le demonstrez că s-au înşelat!” a declarat, ieri, Decebal Isachi. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: