PSD Suceava 2020

Familia regală a României şi-a făcut canal de Youtube

Familia regală a României şi-a făcut canal de Youtube. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a Casei Regale. Pe noua interfaţă, oamenii vor putea să vadă sute de filme documentare, ştiri video şi filme despre regii şi reginele României, dar şi un vlog al Majestăţii Sale Margareta.

Familia Regală a României are un nou canal de Youtube. Cei care îl vor accesa vor găsi numeroase informaţii în format video despre regii şi reginele României.

De asemenea, vor fi informaţii de actualitate despre activităţile şi preocupările Casei Regale. Anunţul a fost făcut pe pagina oficiala de Facebook a Familiei Regale a României.

„Noul canal Youtube Familia Regală. 185 de filme documentare şi 230 de ştiri video despre Familia Regală a României. La capitolul PLAYLIST găsiţi colecţii de filme despre Regele Mihai I, Regina-Mamă Elena şi ceilalţi regi şi regine ale României, precum şi vlogurile la zi ale Majestăţii Sale Margareta”, scrie pe pagina de FB a Casei Regale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: