PSD Suceava 2020

De la 1 ianuarie încep procedurile pentru construcţia Autostrăzii Nordului

Procedurile pentru construcţia Autostrăzii Nordului, Vama Petea – Satu Mare – Baia Mare – Dej – Bistriţa – Vatra Dornei – Suceava, încep la 1 ianuarie 2021, a decis Camera Deputaţilor.

Camera Deputaţilor a adoptat Legea pentru aprobarea obiectivului de investiţii „Autostrada Nordului” cu 211 voturi „pentru” şi o abţinere.

Potrivit legii, de la 1 ianuarie 2021 încep procedurile pentru construcţia autostrăzii Vama Petea – Satu Mare – Baia Mare – Dej – Bistriţa – Vatra Dornei – Suceava.

Obiectivul de investiţii se va finanţa de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, iar termenul de execuţie este de patru ani.

Proiectul a fost iniţiat de deputatul PMP Ionuţ Simionca şi semnat de încă 65 de deputaţi şi senatori de la toate grupurile parlamentare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: