Un copil de 8 ani s-a electrocutat

Un copil de 8 ani a ajuns la spital cu răni grave, după ce s-a electrocutat în curtea locuinţei sale din comuna Hănţeşti.

În cursul zilei de joi, tatăl băiatului a întins un cablu electric de la casa bătrânească până la fântâna din curte, cu intenţia de a iriga legumele din solariile din grădină. În timp ce cablul era conectat la sursa de electricitate, iar bărbatul se afla în grădină, fiul a pus mâna pe cablul electric. Din cauză că acesta nu era izolat corespunzător, copilul s-a electrocutat la mâna dreaptă.

Astfel, băiatul a fost preluat de un echipaj SMURD, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, stabilindu-se diagnosticul „arsură prin electrocutare mâna dreaptă, traumatism cranio-cerebral cu pierdere stare de cunoştinţă, plagă excoriată pleoapă superioară ochi drept”. Ulterior, copilul a fost transportat la UPU din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii „vătămare corporală din culpă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI