La crescătoria din Dârmoxa

Un bărbat a fost atacat de un cerb

O familie din Braşov a trăit, sâmbătă, momente de spaimă la o crescătorie de cerbi din Broşteni, după ce a intrat într-o zonă îngrădită, unde li s-a spus că nu este permis accesul.

Cei doi soţi şi copilul lor minor au mers la Crescătoria de cerbi din Dârmoxa, Broşteni, şi s-au deplasat către parcela îngrădită în care se aflau 13 cerbi.

La un moment dat, ei au urcat într-o construcţie de tip observator, de unde fiului i-a căzut un pantof în parcela îngrădită.

Ei au coborât din observator şi au pătruns în zona îngrădită, în care se aflau animalele, iar acolo bărbatul a fost atacat de unul dintre cerbi. În încercarea de a fugi, femeia a alunecat şi a suferit o entorsă la piciorul drept.

Un echipaj al Ambulanţei le-a acordat îngrijiri medicale celor doi, ulterior ei fiind transportaţi la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde li s-au stabilit diagnosticele de „traumatism gleznă dreaptă, declarativ cădere accidentală”, pentru femeie, şi „plăgi multiple contuze regiune lombară, coapse şi gambe bilaterale, declarativ agresat de un cerb”, pentru bărbat.

Poliţiştii au constatat că zona în care se aflau cele 13 animale este îngrădită şi semnalizată corespunzător şi că cei doi soţi au fost atenţionaţi cu privire la restricţia pătrunderii în acel perimetru. Intrând în zona îngrădită, ei nu au respectat indicaţiile administratorului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: