PSD Suceava 2020

România şi Ucraina au sărbătorit cooperarea în siguranţă

În perioada 21 septembrie – 20 octombrie a.c., Programul Operaţional Comun România Ucraina 2014-2020 a desfăşurat campania de conştientizare „Împreună, în siguranţă”, prilejuită de Ziua Cooperării Europene, sărbătorită în fiecare an pe 21 septembrie.

Programul Operaţional Comun România – Ucraina 2014-2020 a marcat Ziua Cooperării Europene pe trei planuri: cooperare, digitalizare şi siguranţă. Timp de o lună, locuitorii din judeţele aflate la graniţa cu Ucraina au fost invitaţi într-o călătorie „în siguranţă” prin Tulcea, Botoşani, Suceava, Baia Mare şi Satu Mare, cu mijloacele de transport în comun care au purtat mesajele campaniei. Pentru a asigura o călătorie în siguranţă în autobuzele campaniei, în staţiile de autobuz de pe rutele pe care au circulat mijloacele de transport personalizate au fost distribuite pachete informative, alături de care s-au împărţit 1000 de măşti de protecţie de unică folosinţă. Ziua Cooperării Europene a fost prezentă în Ucraina în mediul online, printr-o campanie de promovare a colaborării şi a parteneriatelor transfrontaliere care generează rezultate şi soluţii pentru probleme comune ale ambelor ţări. Astfel, au fost postate bannere electronice pe cele mai importante website-uri de ştiri sau cu profil economic, cu scopul de a aduce utilizatorii pe pagina web dedicată programului România-Ucraina, www.ro-ua.net. Mai mult, aceştia au fost direcţionaţi către pagina de Facebook a programului, ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020, care este permanent actualizată cu informaţii despre evoluţia proiectelor finanţate. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: