Gheorghe Flutur:

Prima preocupare a CJ Suceava este restabilirea stării de normalitate şi lupta cu pandemia

> Am a intrat în linie dreaptă în noul mandat, după ce s-a completat conducerea executivă cu doi vicepreşedinţi şi s-au decis şi preşedinţii comisiilor de specialitate, a declarat ieri şeful administraţiei judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat luni că s-a finalizat, în şedinţa Consiliului Judeţean Suceava, completarea conducerii executive prin alegerea celor doi vicepreşedinţi, Cristinel Creţu şi Neculai Barbă, iar în Consiliul Judeţean au fost desemnaţi preşedinţii celor şase comisii de specialitate, toţi fiind membri ai PNL.

 Votul din plenul deliberativului judeţean a confirmat majoritatea liberală

Potrivit lui Gheorghe Flutur, votul din plenul CJ Suceava a confirmat majoritatea liberală.

El a anunţat că, în urma votului, Comisia de buget-finanţe este condusă de Ioan Bădeliţă, care a deţinut funcţia şi în mandatul trecut, Comisia de agricultură îl are preşedinte pe fostul vicepreşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Niţă, Comisia de urbanism este condusă de fostul primar de Vatra Dornei Ioan Moraru, la Comisia de tineret, sport, turism a fost votat preşedinte Tudor Plăcintă, Comisia de administraţie publică va fi condusă de fostul primar de Fălticeni Vasile Tofan, iar la Comisia de educaţie şi sănătate preşedinte este prof. univ. Radu Pentiuc.

„Am intrat în linie dreaptă în noul mandat. Prima noastră preocupare este restabilirea stării de normalitate şi lupta cu pandemia, încercând să fim alături de suceveni, iar de aceea în zilele următoare vom avea şedinţă de CJ pentru a aproba fonduri în această direcţie” a spus Flutur.

El i-a asigurat pe suceveni de toată deschiderea şi buna-credinţă pentru ca judeţul Suceava să intre în normalitate.

„Îi asigur de deschidere în comunicare. Îi asigur că voi fi aşa cum am fost şi până acum, un luptător pentru judeţ. Iar asta nu o pot face singur, ci o pot face împreună cu echipa liberală” a spus Flutur.

El a mai declarat că are încredere şi în primarii din judeţul Suceava.

„Avem primari destoinici. Abia aştept să fie instalaţi toţi primarii din judeţ, pentru că avem de gestionat această perioadă sensibilă, iar eu sunt convins că o vom trece cu bine” a conchis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: