PSD Suceava 2020

Poliţiştii fac cercetări pentru omor, în cazul decesului unei femei din Calafindeşti

> Ea a fost găsită moartă în locuinţă de un bărbat din Siret

Poliţiştii suceveni fac cercetări privind un posibil omor în cazul decesului unei femei de 55 de ani, din Calafindeşti, care a fost găsită moartă în casă de un bărbat din Siret.

Poliţiştii din Bălcăuţi au fost sesizaţi prin 112, de un bărbat din Siret, că a găsit-o moartă în casă pe femeia de 55 de ani din satul Botoşăniţa Mare, din comuna Calafindeşti.

Femeia din Calafindeşti era cunoscută ca o persoană care consuma în mod frecvent băuturi alcoolice. Aceasta a fost găsită decedată în dimineaţa zilei de vineri, la domiciliul său, de un bărbat din oraşul Siret, care a şi sesizat evenimentul prin 112.

 La faţa locului poliţiştii au găsit femeia întinsă pe spate, pe patul din imobil, prezentând excoriaţii la nivelul feţei.

Cu ocazia investigării tehnico-ştiinţifice, la faţa locului au fost găsite pe masa din camera respectivă o bancnotă de 50 lei şi cele două telefoane care aparţin femeii. Interiorul locuinţei prezenta un aspect dezordonat, dar nu erau urme de răvăşire.

Cadavrul femeii a fost transportat la morga Spitalului Rădăuţi, unde urma să fie efectuată necropsia, pentru stabilirea cauzei morţii.

În acest caz poliţiştii efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de „omor”, cercetările fiind continuate de lucrătorii Serviciului Investigaţii Criminale. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: