PSD Suceava 2020

Pentru Avatar 2, Sigourney Weaver s-a antrenat ca să îşi ţină respiraţia şase minute

Cu Avatar 2, James Cameron a intenţionat să împingă limitele filmării sub apă dincolo de tot ceea ce s-a făcut până acum în industria filmului. Cu secvenţe sub apă extinse, actorii distribuiţi în film au avut nevoie de pregătiri şi antrenamente speciale pentru a juca în acest SF. Într-un interviu cu The New York Times, actriţa în vârstă de 71 de ani Sigourney Weaver mărturiseşte că a fost nevoită să se antreneze intens pentru a-şi ţine respiraţia timp de şase minute.

„De obicei nu îmi spun – «ei bine, nu pot face asta. Lăsați-mă să încerc şi vom vedea»”, arată actriţa cum s-a pregătit psihic pentru un antrenament extrem. „Am fost îngrijorată. Dar pentru asta a fost antrenamentul. Şi am vrut cu adevărat să o fac. Nu am vrut să gândească nimeni «O, e bătrână, nu poate face asta»!”. Antrenamentele au avut loc în Florida şi în Hawaii şi au constat în „a se lăsa pe spate pe fundul oceanului, în timp ce pisicile de mare pluteau pe deasupra”.

Avatar 2 e plasat la câţiva ani după lupta cu pământenii. Extratereştrii de pe Pandora îşi continuă liniştiţi vieţile. Jake Sully trăieşte fericit în noul lui corp alături de iubita lui. Fericirea celor de pe Pandora este însă pe cale să fie distrusă de o nouă ameninţare. North este liderul unui clan de extratereştrii necunoscuţi care îşi spun „venusieni”. Aceştia încep încetul cu încetul să provoace mari pagube pe Pandora, iar Jake realizează că trebuie să ia măsuri împotriva fiarelor spaţiale. Pe locuitorii de pe Pandora îi aşteaptă o bătălie epică în care Jake va trebui să rişte totul, poate chiar şi propria lui viaţă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!