PSD Suceava 2020

O femeie de 80 de ani este cercetată penal pentru furt calificat

O bătrână de 80 de ani este cercetată penal pentru furt calificat după ce fratele ei, de 69 de ani, a sesizat joi Poliţia privind un furt din casa lor părintească din Dărmăneşti (ambii deţinând câte o jumătate din casă).

Bărbatul a relatat că, la începutul lunii octombrie, a fost la casa părintească, asigurând printr-un lacăt prins în două belciuge uşa de acces în camera sa, ce face parte din jumătatea de casă ce-i aparţine. În cealaltă jumătate locuieşte sora lui de 80 de ani.

Ulterior, revenind joi în locuinţă, bărbatul a observat că unul dintre belciugele ce asigură uşa de acces este forţat, însă montat în tocul uşii, motiv pentru care s-a uitat pe fereastra camerei şi a observat că este sustras un covor de lână aflat pe unul dintre pereţi. Ulterior, a sesizat organele de poliţie.

El a declarat poliţiştilor că o bănuieşte pe sora sa de comiterea furtului. Astfel, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea „furt calificat”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: