PSD Suceava 2020

În urma unui accident de muncă la o fabrică de pâine din Dărmăneşti

O femeie a rămas fără două degete

O femeie de 40 ani, din comuna Dărmăneşti, a suferit un accident la locul de muncă, în urma căruia şi-a pierdut două degete.

Femeia este angajată la o fabrică de produse de panificaţie. Joi, în timpul programului de lucru, ea se afla în interiorul spaţiului de producţie. La un moment dat, în timp ce se afla în zona unei benzi de manevrare a aluatului, femeia a luat o bucată din aluat de pe bandă şi şi-a prins două degete ale mâinii drepte în aceasta suferind leziuni fizice.

După producerea accidentului, ea a fost transportată la UPU a SJU Suceava de către administratorul societăţii comerciale. În urma examinării medicale, a fost stabilit diagnosticul „amputaţie traumatică falangă distală”, ambele la degetele 2 şi 3 ale mâinii drepte.

Totodată, a fost sesizată Poliţia, iar în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: